Contact

Anneke Boonstra
Mail:  [email protected]

Wie is Anneke? Klik hier voor een Youtube filmpje

Meer dan 25 jaar ben ik bezig geweest met de vraag “Hoe leefden de ijzertijdmensen van ongeveer 750 voor Chr. tot ongeveer het jaar 0?”

Dit deed ik als oprichtster en later directrice van het Historisch Openlucht Museum Eindhoven door 25 jaar ervaring op te doen met het bouwen van een prehistorische nederzetting aan het riviertje de Tongelreep in Eindhoven. In deze jaren heb ik geproefd en geëxperimenteerd met het leven in de IJzertijd. Ook daarna liet de essentiële vraag mij niet los.
Ik heb met heel veel mensen in mijn leven mogen samenwerken en veel kennis opgedaan. Deze kennis wil ik niet voor mezelf houden en daarom heb ik besloten om een website te maken waarop ik al mijn kennis en informatie kan zetten en delen met anderen die daar ook in zijn geïnteresseerd!

Dat delen heeft volgens mij zin, omdat veel nieuwe beginners  (als ze er voor open staan tenminste) op deze manier minder beginnersfouten gaan maken.

Ook zou ik graag  van  andere oplossingen over de bouw en technieken willen horen. Heb je zelf een website of blog over iets uit de prehistorische tijd, laat het horen. Misschien kunnen we een link maken.

Contact kan via mij, of het museum: E-mail: [email protected]

ANNEKE  BOONSTRA